Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Kara Ekmek Dizisi - Kara Ekmek Dizisi Oyuncuları - Kara Ekmek Konusu

Kara Ekmek Dizisi - Kara Ekmek Dizisi Oyuncuları - Kara Ekmek Konusu,kara ekmek dizisi hangi kanalda ne zaman başlayacak,atv kara ekmek dizisi kim oynuyor kim kimi canlandıyor,kara ekmek reyting sonuçları sizler için hazırladığımız bu sayfada olacak arkadaşlar ..


Atv ekranlarında yakında başlayacak olan Kara Ekmek dizisinin çekimleri başladı. Atv ekranlarında oynayacak Kara Ekmek Dizisi Ne Zaman başlayacak , Dizide kimler oynuyor? Kara Ekmek Dizisi Reyting Sonuçları nasıl olacak tutacak mı tüm bu soruların cevabı burada olacak .


Yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği Kara Ekmek , büyük hayalleri ve hırsları olan genç bir kızın hiç beklemediği bir anda, hiç ummadığı bir biçimde değişen hayatını konu alıyor.
Kara Ekmek Dizisinin başrollerini; Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Altan Erkekli, Ahmet Levendoğlu, Ushan Çakır, Gülçin Santırcıoğlu, en son dahil olan Anıl İlter, Başak Daşman, Elif Can Ongurlar paylaşıyor.
Anıl İlter Kara Ekmek Dizisinde; Anıl İlter'in son oynadığı dizi Kızıl Elma'dan sonra Kara Ekmek Dizisine dahil olan son oyunculardan .
Kara Ekmek Yeni Bölüm Fragmanları 1-2-3 Son Fragmanlar;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]