Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Medcezir Aras Karakteri Kimdir - Gerçek Adı (Burak Deniz)

Medcezir Aras Karakteri Kimdir - Gerçek Adı,Medcezir Aras Karakterini kim oynuyor gerçek adı ,burak deniz kimdir kaç yaşında nereli resimleri,Medcezir Aras Karakteri Burak Deniz Biyografisi twitter adresi nerede okuyor


TV'nin başarlı dizilerinden Medcezir'in kadrosuna yeni bir isim katıldı. Burak Deniz, kadronun yeni ismi olurken, oyuncunun canlandırdığı Aras karakteri, Mira'nın yeni taşındığı mahalledeki komşusu Süreyya'nın yeğeni olarak izleyiciyle yeni bölümde buluşacak.

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un rol aldığı Medcezir'de bu hafta Mira'nın hamilelik haberi gündeme oturacak. Mert; Sedef ve Selim'den duyduğu bu haberi Yaman'a anlatacak. Mira'nın, Kenan'ın sakat kaldığını öğrenmesi büyük bir travma yaşamasına sebep olacak, vicdan azabı yaşayan kadının hastalığı yaşanan olaylar ile tekrar ortaya çıkacak. Çözüm ise Kenan'la yüzleşerek gerçekleşecek.


Burak Deniz Kimdir - Burak Deniz Biyografisi


1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Burak Deniz, genç oyuncularımızdan birisidir. Ancak Burak Deniz sergilediği başarılı oyunculuk sayesinde iddialı yapımlarda yer almakta ve üzerine aldığı her rolün hakkını vermeye gayret göstermektedir. 

Henüz 24 yaşında olan oyuncu, TV dizilerinin aranılan yüzü olma yolunda ilerlemektedir. 2011 yılında TV kanallarında gösterilen Kolej Günlüğü adlı dizide rol alan Burak Deniz, sergilediği başarı ile dikkatleri üzerinde toplamış ve yapımcıların ilgisini çekmiştir.Şu anda ise Mira'nın yeni komşusu olarak Medcezir kadrosuna giren son isim oldu .


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]