Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Sevdam Alabora Gökhan Karakteri Kimdir - Kadir Doğulu Biyografisi

Sevdam Alabora Gökhan Karakteri Kimdir - Kadir Doğulu Biyografisi,Sevdam Alabora Gökhan Karakterini kim oynuyor gerçek adı ,Sevdam Alabora Gökhan gerçek ismi hangi dizilerde oynadı kaç yaşında ,kadir doğulu biyografisi hayatı kimdir 

Kadir Doğulu - Gökhan Karakteri 

Ali Hikmet'in ikinci eşinden olan üvey oğludur. Sydney'de mühendislik okumuş, mezun olduktan sonra da oraya yerleşmiştir. Babasının yanına arada bir gelmektedir. Son gelişinde yaşanacak olayların sonucunda Avustralya'ya geri dönmeyecek, zor durumda olan babasının yanında yer alacaktır. Kendisi dahil hiç kimse üvey olduğunu bilmez. İlçenin ileri gelen ailelerinden birinin kızı olan Banu'nun kendisine olan aşkına, ve evlilik planlarına karşı Gökhan çiftliğe yıllar sonra dönen Zeynep'e aşık olacak ve tüm olumsuzluklara rağmen aşkını korumak için mücadele edecektir.

Kadir Doğulu Vikipedia Biyografisi (d. 19 Nisan 1982; Mersin, Türkiye), oyuncu. Müzisyen ve modacı olan Kemal Doğulu'nun kardeşidir.


İlk olarak 2010'da Kanal D'de başlayan ve ardından Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. 2011'de sona eren dizi ile oyunculuğa adım atmış oldu. Ardından sonraki televizyon sezonunda Show TV'de yayınlanan Gani Müjde'nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı dizide yine başrol oynadı. Ancak diziden ayrıldı ve FOX'ta başlayan ve ardından Show TV'de yayınlanan Fatih-Harbiye adlı dizide Macit rolünü canlandırmıştır. 2015 yılının Şubat ayında ATV'de başlayan Sevdam Alabora dizisinde Gökhan rolünde oynamaktadır.

Rol Aldığı Diziler 
Yıl Başlık Rolü Notlar
2010 Küçük Sırlar Ali Erarslan Başrol
2011
Pis Yedili Güney "Bayrampaşalı" Samyeli
2012 Başrol
2013 2014
Fatih-Harbiye Macit Arcaoğlu Başrol
Şimdilerde Sevdam Alanbora - Gökhan Karakterini Canlandırıyor.

Rol Aldığı Sinema
Yıl Başlık Rolü Notlar

2013 Bir Hikayem Var Mert Başrol
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]