Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Sevdam Alabora Zeynep Kimdir - Elçin Sangu Biyografisi

Sevdam Alabora Zeynep Kimdir - Elçin Sangu Biyografisi,Sevdam Alabora Zeynep karakteri kimdir gerçek adı ,Sevdam Alabora Zeynep gerçek ismi , Elçin Sangu kimdir hayatı biyografisi kaç yaşında rol aldığı diziler

Elçin Sangu  - Zeynep Karakteri Kimdir


Ailesinin geçmişte yaşadığı gizli sırları bulmaya çalışan üniversite mezunu, genç, tutkulu, gururlu, zeki ve dürüst bir kızdır. Uzun yıllar Ali Hikmet'in kahyası olarak çalışan Zülfikar'ın kızı olduğunu zannederek yaşamıştır. Kendisi ve ailesi ile ilgili gerçekleri öğrenmek üzere çıktığı serüvende aşkın gücünü de hissedecektir. Çiftliğin beyi Ali Hikmet onun en büyük düşmanıdır.



Elçin Sangu kimdir? Milliyet.com.tr


Ekranların güzel oyuncusu Elçin Sangu yeni dizisi Sevdam Alabora ile göz dolduruyor. Kadir Doğulu ile baş rolü paylaşan Elçin Sangu'yu nereden tanıyoruz? Elçin Sangu kimdir? 


Elçin Sangu 11 Temmuz 1988 yılında İstanbulda dünyaya gelmiştir.Üniversite eğitimine Mersin Üniversitesi Oprea bölümünü okuduktan sonra mezuniyet sonrası 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünü burslu bir şekilde kazanmıştır.
Müzik ile ilgili olduğu için bu dönem kısa bir süre sonra okulunu yarıda bırakmıştır.
Sangu Sahne tozu tiyatrosunda eğitimler aldıktan sonra dizilerde rol almaya başlamıştır.  İlk olarak 2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde jale karakterini canlandırarak Oyunculuğa merhaba demiştir. Ardından 2012 yılında aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. 2013 yapımlı Bir Aşk Hikayesi dizisinde Eda rolünü oynamıştır. 2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisinde Güzide’yi oynamıştır. Şimdi ATV'de yayınlanan Sevdam Alabora dizisinde kadir doğulu ile başrolü paylaşmaktadır.

Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah ve Fahriye Evcen’e uğursuz gelen ‘Kurt Seyit ve Şura’, aynı dizide yardımcı rollerde görev alan Elçin Sangu ve Ushan Çakır’a şans getirdi.
İki genç oyuncu dizileri yayından kaldırılmasına rağmen, önlerine gelen ilk projede başrolü aldı.

Ücretini yüzde yüz arttırdı
O dönem Sangu’nun adı Fahriye Evcen ile sette kavga ettiği ve ağladığı haberleriyle de gündeme gelmişti. Elçin Sangu, sadece başrol kapmakla kalmadı ücretini de ikiye katladı. Dizilerden bölüm başı 10 bin lira alan güzel oyuncunun yeni dizisinden 20 bin lira aldığı öğrenildi.
Oyunculuğuyla göz doldurdu
Kurt Seyit ve Şura’da Kıvanç Tatlıtuğ’un en yakın arkadaşı Celil’i canlandıran Ushan Çakır da reyting kurbanı dizinin şanslı isimlerinden biri. Ushan Çakır, 3 aylık suskunluğun ardından başrolü kapıp oyunculuğuyla göz doldurmayı başardı.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]