Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Çilek Kokusu 15. Bölüm Bu Akşam Star Tv Ekranlarında (30 Eylül 2015)

Çilek Kokusu 15. Bölüm,Çilek Kokusu 15. Bölüm izle,Çilek Kokusu 15. Bölüm özeti-izle,Çilek Kokusu 15. Bölümde neler olacak

Çilek Kokusu 15. bölümde karar zamanı-izle

Çilek Kokusu bu akşam 15. bölüm ile bu akşam herkesi ekrana kilitleyecek. Star TV'nin izlenme rekorları kıran dizisinde Aslı ve Burak ilişkileri için her şeyi göze alacaklar mı merak konusu. 


Aslı ve Burak, Çağla krizini aşabilecek mi?
 
Çağla’nın gönderdiği fotoğrafları gören Aslı neye uğradığını şaşırır. Bu sefer Burak’a fazlasıyla kırılmıştır ve kolay kolay affetmeye niyeti yoktur. Burak ise her şeyden habersiz sarhoş sandığı  Çağla’yı evine bırakmıştır. Onları birlikte gören Elçin ile Burak arasında bir gerginlik yaşanır. Aslı’nın gördüklerinden habersiz olan Burak, Aslı’nın kendisinden uzak durmasına anlam veremez. Bunun sebebini araştırmaya başlar.  Bu arada turnuva günü gelip çatmıştır. Turnuvada yaşananlar bütün aileyi etkileyecektir.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
 
Çağla’nın Aslı’ya olan hırsı her geçen gün artıyor.
 
Aslı’yla eğlenceden dönen Burak’ı evde kötü bir sürpriz beklemektedir. Çağla ve Elçin; Burak’ı başka bir kızla el ele gördüklerini söylemek için Nihat ve Selda’ya gitmişlerdir. Burak, Çağla’yı karşısında görünce neye uğradığını şaşır. Çağla herkese Burak’ın kendisini garson bir kızla aldattığını anlatır. Bu özellikle Selda için kabul edilecek bir şey değildir,  bu ilişkiye şiddetle karşı çıkar. Ama Burak’ın ne annesini ne de babasını dinlemeye niyeti yoktur. Çağla’nın Aslı’ya olan hırsı  her geçen gün daha da artmaktadır..Onunla ilgili bir araştırma içerisine girer ve bazı bilgiler öğrenir. Bu bilgileri kullanarak Aslı ve Burak’ı ayırmak için bir plan yaparak harekete geçer. Bu arada  tüm aile garson kızın kim olduğunu merak etmektedir. Aslı bazı davranışlarıyla şüpheleri üzerine çeker.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]