Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Selçuk Yöntem Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hangi Karakteri Canlandıracak

Selçuk Yöntem Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hangi Karakteri Canlandıracak,Selçuk Yöntem Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynayacak,Selçuk Yöntem Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz hangi karakter rolü ne 


Selçuk Yöntem Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde

Kenan Çoban`ın  Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine katıldığını şurada sizlerle aylaşmıştık. Şimdi ise Kurtlar Vadisi dizisinde Aslan Akbey karakteriyle tanınan Selçuk Yöntem de Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu kadrosuna katılması bekleniyor. Nedeninin ise Atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster 'de Selçuk Yöntemin ayrılaması .. Bu Konuyla alakalı şurada sizler için birşeyler karalamıştık. Ayrıntılar için TIKLAYIN .. Peki Selçuk Yöntem hangi karakteri canlandıracak. Hangi rolde ? Detaylar haberimizde. 


Bir zamanların efsane karakteri olan Süleyman Çakır'ın yeniden hayat bulmasıyla büyük bir zirve yakalayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Mükemmel bir senaryosu ve mükemmel bir kadrosu olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonda da bazı oyuncu transferleri yaptığı öğrenildi.

Uzun zamandır yeni oyuncu arayışı içerisinde olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu sezonda çok farklı isimleri diziye dahil etti. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Abdülhey Çoban karakterini canlandıran Kenan Çoban diziye dahil oldu. Abdülhey Çoban karakterinin aynı şekilde dizide yer alıp almayacağı ise bilinmiyor. Kenan Çoban'ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde farklı bir isimle yer alması bekleniyor.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]