Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Ya Herşeyim Ya Hiçim Dizisi Oyuncuları - Ya Herşeyim Ya Hiçim Karakterleri Kim Kimi Canlandırıyor

Ya Herşeyim Ya Hiçim Dizisi Oyuncuları - Ya Herşeyim Ya Hiçim Karakterleri Kim Kimi Canlandırıyor,Ya Herşeyim Ya Hiçim Dizisi reytingleri,Ya Herşeyim Ya Hiçim Dizisi ne zaman başlayacak hangi gün oynuyor ,Ya Herşeyim Ya Hiçim Dizisi yorumları

Ya Herşeyim Ya Hiçim Dizisi Oyuncuları - Hangi Ünlü Kimi Canlandırıyor? Oyuncuları Kimler? Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın yapacağı dizide oyuncu, ideallerinden ödün vermeyen bir çocuk doktorunu canlandıracak.


Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın yapacağı dizide oyuncu, ideallerinden ödün vermeyen bir çocuk doktorunu canlandıracak.İşte haberin detayları...
Paramparça dizisinin de yapımcısı olan Endemol Türkiye yeni sezona iddialı dizilerle girmeye hazırlanıyor. Endemol’ün fox tv için çekeceği yeni dizi Ya Her Şeyim Ya Hiçim’n kadın başrol oyuncusu olarak Belçim Bilgin Erdoğan belirlenmişti. Aralarında Cansu Dere’nin de olduğu pek çok oyuncuyla ön görüşme yapan şirket, Belçim Bilgin’de karar kılmıştı. Dizinin erkek başrol oyuncusu da belli oldu. Ünlü oyuncu Ozan Güven Ya Her Şeyim Ya Hiçim dizisinde Belçim Bilgin Erdoğan’la birlikte başrolü paylaşacak.

Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın yapacağı dizide oyuncu, ideallerinden ödün vermeyen bir çocuk doktorunu canlandıracak. Dizinin çekimlerine Ağustos sonunda başlanacak ve Ekim ayında Fox TV ekranlarında olacak.

Ozan Güven son olarak Muhteşem yüzyıl dizisinde Rüstem Paşa rolünü başarıyla canlandırmıştı. Muhteşem Yüzyıl’dan sonra ekranlardan uzak kalan Ozan Güven yeni sezonda Ya Her Şeyim Ya Hiçim dizisiyle televizyona dönecek. Belçim Bilgin son olarak Çalsın Sazlar isimli sinema filminde rol almıştı.

Ya Her Şeyim Ya Hiçim Dizisi Konusu

Aşk Değişiktir, İktidar Kirletir mantığı üzerine yazılacak dizide Belçim Bilgin ideallerinden ve hedeflerinden ödün vermeyen bir çocuk doktorunu canlandıracak.

Güçlü bir aşk hikayesini konu alacak dizide oyuncu seçimleri devam etmekte.

Ya Her Şeyim Ya Hiçim dizisi Oyuncu Listesi
İbrahim ÇELİKKOL 
1982 İzmit doğumlu yakışıklı oyuncu 33 yaşındadır. İlk olarak Pars Narkaterör filminde rol alarak kendini tanıtmıştır. Son olarak ise Reaksiyon dizisinde Oğuz karaktere hayat vermiştir.

Belçim Bilgin

1983 Ankara Doğumlu güzel oyuncu 32 yaşındadır. Bir dönem Yılmaz Erdoğan ile evlenmiştir. İlk olarak Hatırla Sevgili isimli dizide Defne karakterini canlandıran Belçim Bilgin son olarak Aşk Tesadüfleri Sever filminde başrol oynamıştır.

Ozan Güven

Ünlü komedyan Cem Yılmaz’ın filmlerinde yanında ayırmadığı Ozan Güven 1975 Almanya doğumludur. Modern Dans okuyan Ozan Güven 40 yaşında olmasına rağmen hala yakışıklılığı ile genç kızların dikkatini çekmektedir. Son olarak ise Muhteşem Yüzyıl dizisinde Damat Rüstem Paşa’yı canlandırmıştır
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]