Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

9 Aralık 2015 Kara Sevda 9. Bölüm Fragmanı İzle

Kara Sevda 9. Bölüm Fragmanı İzle 9 Aralık 2015,Kara Sevda 9. Bölüm yeni fragmanı izle 09.12.2015,Kara Sevda 9. Bölüm 9 aralık 2015 yeni bölüm yeni fragmanı izle


Kara Sevda 9. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle


Star Tv'nin sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Kara Sevda 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Kara Sevda yayınlanan 9. bölüm fragmanında Emir çılgına dönüyor. Kemal ve Emir arasındaki savaş tam gaz sürüyor.Kara Sevda 9. bölüm fragmanı haberimizde..


Bölümde; Kemal ve Nihan, arabaları bozulunca bir av kulübesinde geceyi baş başa geçirmek zorunda kaldılar. Nihan'ın, Emir'le evli olması, Kemal'in ise yenemediği gururu sebebiyle şimdiye dek geçmişi dile getiremeyen aşıklar ilk kez gözlerden uzak yüzleştiler. Büyük beğeni toplayan yüzleşmede aşıkların gözyaşları izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Birbirlerini yakın ama bir o kadar uzak olmak zorunda kalan aşıkların kavuşmasını merakla bekleyen izleyenler sosyal medyada da Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün uyumuna övgü yağdırdı.

Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Burcu Görgün ve Özlem Yılmaz'ın senaristliğini üstlendiği Kara Sevda her Çarşamba saat 20.00'da Star TV'de ekrana geliyor.


KARA SEVDA SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR
Emir, Nihan ve Kemal'in peşine düşüyor!
Kemal, Nihan'ın yeni evini ziyaretiyle büyük bir şüphenin içine düşer. Bu şüphe, Emir ve Nihan'ın evliliklerinin gerçekliğiyle ilgilidir.

Nihan ise Emir'in Kemal'e zarar vereceği inancıyla Kemal'i uyarmak peşindedir.
Kemal, Nihan'a ulaşmanın, gözlerden uzakta bir yerde konuşulacakları konuşmanın yollarını arar. Çözüm Kemal'den gelecektir.

Emir'in Nihan ve Kemal üzerindeki dikkatlerini, şantajcısından gelen yeni bir paket dağıtır. Emir, kontrolünü kaybetmeye başlar. Galip'in bu konudaki rahatsızlığı baba oğulun arasını açarken, Emir kendini başka birinin yanına atar. Bu, emirin geçmişiyle ilgili bilmediğimiz bir noktayı da açığa çıkarır.
Emir, Nihan ve Kemal'in aynı anda ortadan kaybolduklarını geç de olsa farkettiğinde, peşlerine düşer.

Nihan ve Kemal İstanbul'dan uzakta, Kemal'in bir planıyla buluşurlar. Kemal gerçekleri öğrenmeye niyetlidir.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]