Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Aile İşi Dizisinin Çekimleri Başladı - Aile İşi Oyuncuları Kim Kimi Canlandırıyor


Aile İşi Dizisi oyuncuları,Aile İşi Dizisi karakterleri kim kimi canlandırıyor,Aile İşi Dizisi konusu 

Yapımını NTC Medya'nın üstlendiği aile komedisi Aile İşi'nde hazırlıklar sürüyor.
Aile İşi isimli dizide Ufuk Özkan ve Hasibe Eren başrolleri paylaşacak.
Yönetmenliğini Yalan Dünya, Avrupa Yakası gibi fenomen dizilerin de yönetmenliğini yapan Jale Atabey'in üstleneceği Aile İşi'nin çekimleri başladı.
Aile işi dizisi hangi kanalda ne zaman başlayacak .Aile işi dizisi 2016 yılında atv ekranlarında olacak
Hasibe Eren kimdir?
6 Haziran 1975 tarihinde doğdu.
İstanbul Üniversitesi Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık bölümünü bitirdi. Daha sonra Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü'nü bitirdi. 2010 yılında ise Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisans programından mezun oldu.
1996'da Show TV'de yayınlanan Sıdıka dizisi ile ünlendi. 1996'dan bu yana, İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları çocuk eğitim biriminde görev yapıyor.
Anlat İstanbul filminde, Külkedisi bölümünde oynadı. Ayrıca,bu filmde Ece Hakim'e ve Azra Akın'a, Babam ve Oğlum filminde ise, Ege Tanman'a oyuncu koçluğu yaptı. 2006'da Avrupa Yakası adlı dizide Makbule rolünü üstlendi. 2007 ve 2008'de de aynı rolü oynadı.
24'ün aktüalite programı Bir Zamanlar Türkiye ile 2008'de televizyon sunuculuğuna adım attı. 2010-2011 yılları arası TRT 1'de yayınlanan Yerden Yüksek adlı dizide Gülizar rolünü canlandırmıştır. Şu anda ise Kanal D'de yayınlanan Yalan Dünya dizisinde Gülistan rolünü oynadı.
Ufuk Özkan kimdir?
11 Nisan 1975 tarihinde Almanya'da doğdu.
Aslen Samsunludur. Samsun Belediye Konservatuarı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden 2001 yılında mezun oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oyuncu olarak çalıştı. Tiyatro Kılçık İle 3 yıl Kabare Tiyatrosu yaptı. 2003 yılında BKM’de “Ölümsüz Aşk” dizisinde başrolde yer aldı. Asuman Dabak Tiyatrosu'nda da oyunculuk yaptı. Almanca ve İngilizce biliyor. "Geniş Aile" dizisinde "Cevahir" karakterinde rol aldı. Nazan Güneş ile evlidir. Eren adında bir oğlu var.
Ufuk Özkan son olarak Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde rol aldı.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]