Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Levent İnanır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Katıldı

Levent İnanır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Katıldı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz levent inanır hangi karakteri canlandıracak, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz levent inanır rolü ,levent inanır kimdir biyografisi hangi dizilerde oynadı

ATV ekranlarında salı günleri yayınlanan dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncu kadrosuna son olarak Levent İnanır dahil oldu.

Geçtiğimiz günlerde şuradaki haberimizde ; Her geçen hafta izleyici kitlesini daha da genişleten, aksiyon sahneleriyle ekrana kilitleyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bomba transferlerine devam ediyor. Fenomen diziyle son transfer ekranlara yeni veda eden Yılanların Öcü'nden geldi. Usta oyuncu Nail Kırmızıgül, başrollerinde; Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi isimlerin yer aldığı kilitleyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna dahil olmuştu.


Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katılan Levent İnanır Kimdir ? Levent İnanır Biyografisi ? Levent İnanır hangi dizilerde oynadı Nereli dizirehberi.org olarak sizler için derledik.



Levent İnanır adıyla Levent Arıca (d. 1962, Fatsa, Ordu), sinema ve dizi oyuncusu.


Levent İnanır, Aslen Fatsa, Ordu'ludur. 1973 yılında "Çocuk Yıldız" olarak sinemaya başlayan Levent İnanır, Sürü filmiyle adını duyurdu. TRT için çocuk filmleri çekti. Televizyon dizilerinde çeşitli roller aldı. İlk profesyonel filminde 1975 yılında oynadı. Türk sinema oyuncusu Kadir İnanır'ın yeğeni, teknik direktör merhum Erdoğan Arıca'nın kardeşi ve şarkıcı Soner Arıca'nın ağabeyi olan sanatçı, Neslihan Acar ile evlidir.

Levent İnanır, Kod Adı, Üvey Baba, Hacı, Marziye ,İlişkiler, Kuzey Rüzgarı dizilerinde rol almıştı. Ünlü oyuncu son olarak fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a transfer oldu.

Peki Levent İnanır Dizide Hangi Karakteri Canlandıracak ?

Vanlı bir aşiret ağasını oynayacak olan Levent İnanır, Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Hızır karakterinin düşmanlarından birisi olacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, her Salı 20:00'de atv'de!​
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]