Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Big Brother Türkiye Emrah Kimdir Nereli Kaç Yaşında ?

Big Brother Türkiye Emrah kimdir nereli,Big Brother Türkiye Emrah biyografisi hangi dizilerde oynadı ,Big Brother Türkiye Emrah kaç yaşında kaç kilo,Big Brother Türkiye Emrah instagram hesabı ne 


Big Brother yarışmasının çok konuşulan isimlerinden Oktay yarışmadan diskalifiye edildi.


Oktay yaşadığı ve yaşaması muhtemel sağlık sorunları nedeni ile yarışmadan diskalifiye edildi.Diskalifiye edilmesinin ardından Big Brother Türkiye evine yeni katılan yarışmacı Emrah Kimdir Biyografisi dizirehberi.org olarak sizler için derledik.

BİG BROTHER EMRAH KİMDİR

Emrah Karakaş modellik yapan ve yemek konusunda iddalı olan bir isim olarak Big Brother evine girdi.  Yaprak sarma yapımı konusunda oldukça iddalı olan BBT Emrah ayrıca temizlik konusunda da çok titiz. Abisi ile birlikte yaşayan Big Brother Emrah ailesi ile olan bağlarının çok güçlü olduğunu söylüyor. Abisini en yakın arkadaşı olarak gören yarışmacı kötü kokulara karşı oldukça hassas olduğunu belirtiyor. Ayakkabıları ve kıyafetlerine önem veren Emrah özel eşyalarının kullanılmasını istemiyor. Bilardo ve basketbol oynamayı seven yarışmacı modellik yarışmasında "en iyi gülen erkek" ödülünü almış ve BBT evine de yarışmaya kazanmak için geldiği söylüyor. Yarışmacı eğer büyük ödülü alırsa alanında eğitim almaya devam etmek istiyor. Eve girmesi ile birlikte diğer yarışmacılarında göz hapsinde olan Emrah için Seda ve İdil yaptıkları yorumlarla ilk elemede Emrah'ı göndermek istediklerini açıkca belirttiler. Salı günü yapılan yayında Gökçen'de Emrah'a karşı dikkatli olacaklarını belirtti. Tüm bu olanlara karşın Emrah'ın neler yapacağı ise merak konusu oldu.

BİG BROTHER TÜRKİYE KONUSU


Big Brother Türkiye şuana kadar yarışma progr
amlarında verilen ödüllerin neredeyse en büyüğünü veriyor. Ama bu ödül için ise hem fiziksel hem de zeka gerektiren oyunlardan başarı ile ayrılmak şartı var. İspanya, Filipinler, Bulgaristan, İtalya, Meksika gibi ülkelerde yayınlanan yarışma programının Türkiye'de ki formatı için 2 bin metrekareden fazla bir alan ve 70'den fazla kamera kullanılıyor. Big Brother Türkiye konusu ise birbirini hiç görmeyen ve daha önce görmemiş olan 8 erkek ve 8 kadın bir ev içerisinde 100 gün yaşıyor. Kişilikleriyle olduğu kadar yarışmacıların birbiri ile olan iletişimi de onların evde kalma sürelerini etkiliyor. Big Brother'ın koyduğu kurallara göre ev ahalisi her gün farklı bir macera yaşıyor ve farklı olaylar oluyor.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]