Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Diriliş Ertuğrul’un Senaristinden Yeni Dizi : 'Alparslan Malazgirt'

 'Alparslan Malazgirt' Dizisi oyuncuları, 'Alparslan Malazgirt' dizisi ne zaman başlayacak, 'Alparslan Malazgirt' nerede çekiliyor, 'Alparslan Malazgirt' karakterleri

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul, 2017 yılında bitecek. Senarist ve yapımcı Mehmet Bozdağ, Türk tarihinin dönüm noktası olan başka bir proje üzerinde çalıştıklarını müjdeledi: Malazgirt geliyor! Detaylar dizirehberi.org ta ..

Bozdağ, Diriliş Ertuğrul’un 2017 yılında biteceğini söyledi. Reyting rekorları kıran dizinin ardından yeni bir projeye başlayacaklarını belirten Bozdağ şöyle konuştu: 
“Şu sıralar Alparslançalışıyor, Malazgirt'i yazıyorum. Hikayesi bitti. Senaryosu yazılacak. 2017 Ocak'ta çekimlere başlayacağız. Orta Asya'da çekmeyi planlıyoruz. Türkiye'nin en önemli projelerinden biri olacak.” 

ALPARSLAN KİM OLACAK?

Senarist ve yapımcı Mehmet BozdağDirlliş: Ertuğrul’un büyük başarısının ardındanMalazgirt’in de önemli bir proje olduğunun altını çiziyor. Oyuncuların henüz belli olmadığını belirten Bozdağ, Alparslan rolü için ise büyük bir oyuncu ile çalışmak istediklerini gizlemiyor: 
"Henüz oyuncular üzerinde çalışmıyoruz. Ama Alparslan kafamda belli. Çalışmak istediğimiz yurtdışından oyuncular da var. İletişim halindeyiz. Çok büyük bir iş olacak.”
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]