Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Güneşin Kızları Ali Ölecek mi ? Güneşin Kızları Dizisinin 27. Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Güneşin Kızları Ali Ölecek mi - Güneşin Kızları Dizisinin 27. Yeni Bölüm Fragmanı İzle,güneşin kızlar dizisi ali karakteri ölecek mi yeni bölümde neler olacak,güneşin kızlar 27. bölüm fragmanı


Kanal D ekranlarının heyecanla beklenen dizisi Güneşin Kızları yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam edecek. Merakla beklenen Güneşin Kızları 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Ali ölüyor mu? 


Kanal D'nin büyük merakla beklenen dizisi Güneşin Kızları son bölümü ile ekrana geldi. Merakla beklenen Güneşin Kızları 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Güneşin Kızları 27. yeni bölümden ilk görüntüleri için TIKLAYIN

Kanal D 'nin resmi web sayfasında bile Ali ölecek sorusu için anket düzenlendi. Güneşin Kızlar Ali Ölecek mi ?



GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ali gerçeği öğreniyor, kendisini kaybediyor!
Babasının Haluk olmadığı gerçeğini öğrenen Ali yıkılır. Sinirle elini cama geçiren Ali yaralanır ve Haluk tarafından hastaneye götürülür. Haluk, Levent’e oğlundan uzak durmasını söyler. Ancak Levent’in Ali’den vazgeçmeye niyeti yoktur. Ali, yanında Selin’den başka kimseyi istemez. Gençler, Ali’ye moral vermek için bir araya gelip neşeli vakit geçirirler. Bu esnada kendilerini 10 sene sonra nerede gördüklerini anlatırlar. Sadece Ali sessiz kalır. O an hiçbiri Ali’nin yapmak üzere olduğu şeyden şüphelenmez. Ali’nin ise tehlikeli bir planı vardır.

Nazlı, Savaş’ın gelecek hayalinden etkilenir. Savaş aile özlemi duymaktadır ve Nazlı, Savaş’ın bu hayalini gerçekleştirmek ister.
Haluk, Ali’nin öz oğlu olmadığını öğrenir. Haluk’un Ali’ye bir şey yapmasından korkan Sevilay, her şeyi Güneş'e anlatır ve ondan yardım istemişti. Selin’e yaptıklarından dolayı pişman olan Ali ise, kendisini affettirmeye kararlıydı.

Levent’in yanında çalışmaya başlayan Savaş, işini oldukça sahiplenir. Ancak Nazlı, sevgilisinin gelecek ile ilgili hayallerini öğrenince onu cesaretlendirmişti.

Tuğçe, Elif ile Levent bağlantısını keşfedmişti. Bu durumu öğrenen Ali ise Levent’ten hesap sormak için bara gider. Ancak orada Ali’yi büyük bir tehlike bekliyordu.

Hikaye ve Künye

Güneş, 35 yaşında, 3 çocuklu İzmirli bir edebiyat öğretmenidir. 17 yaşındaki birbirinden tamamen zıt karakterli, çift yumurta ikizi olan kızları Nazlı, Selin ve onlardan iki yaş küçük Peri ile kendi hallerinde, mutlu bir hayat sürmektedirler. Derken, Güneş’in karşısına İstanbullu bir iş adamı olan Haluk Mertoğlu çıkar. Haluk ve Güneş birbirlerine âşık olurlar. Haluk’un kısa sürede evlenme teklifi etmesi, Güneş’i şaşkına çevirir. Güneş, teklifi kabul etmek ister ancak; ortada küçük bir sorun vardır. Kızları, henüz Haluk’un varlığından haberdar değildir. İkizlerden Nazlı, bu evliliğe külliyen karşı çıkar. Selin, hem annesi hem de kendisi için bu evliliğin çok iyi bir fırsat olduğunu düşünürken, en küçükleri Peri, annesini mutlu eden seçimin onu da mutlu edeceğini söyler. Nazlı’nın çıkardığı bütün sorunlara rağmen Haluk’un Güneş’ten vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.
Güneş ve kızları Mertoğlu ailesinin yaşantısının ortasına bomba gibi düşerler. Mertoğlu ailesinin hayatı, hiç de dışarıdan göründüğü kadar mükemmel değildir. Güneş'in kızlarının gelişiyle, tüm dengeler değişecek ve bütün sırlar ortaya dökülecektir.         
Yapım: Süreç Filmcilik 
Yapımcı: İnci Gündoğdu, İsmail Gündoğdu
Uygulayıcı Yapımcı: Akın Topuz
Yönetmen: Sadullah Celen
Senaryo: Deniz Dargı ve Cenk Boğatur 
Görüntü Yönetmeni: Yalçın Yadel
Sanat Yönetmeni: Hasan Doğan 
Oyuncular: Emre Kınay (Haluk), Evrim Alasya (Güneş), Tolga Sarıtaş (Ali), Burcu Özberk (Nazlı), Berk Atan (Savaş), Hande Erçel (Selin), Miray Akay (Peri), Meltem Gülenç (Rana), Funda İlhan (Sevilay), Teoman Kumbaracıbaşı (Ahmet), Süreyya Güzel (İnci), İrem Helvacıoğlu (Tuğçe), Sarpcan Köroğlu (Emre), Kanat Heparı (Mert) ve Sarper Arda (Can)
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]