Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Kertenkele 46. Bölüm Fragmanı Yayınlandı-İzle

Kertenkele 46. Bölüm Fragmanı Yayınlandı-İzle,Kertenkele dizisi 46. bölüm yeni fragmanı izle,Kertenkele Dizisinin 46. Bölüm özeti neler olacak

Kertenkele dizisi izleyicilerine yepyeni bir bölüm sunmaya daha devam ediyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Kertenkele'nin bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? 


Kertenkele yeni bölümleriyle ekranları şenlendirmeye devam ediyor. ATV'nin ilgi çeken yapımı Kertenkele'nin bu hafta yayınlanacak bölümü yine kahkaha dolu. İşte Kertenkele 46. bölümden detaylar..
Kertenkele 46. Bölüm Fragmanı için TIKLAYIN
19 Aralık 2015 Cumartesi Atv ekranlarında yayınlanacak Kertenkele Dizisi 46. Bölüm Özeti ;Ünsal'ı hapishaneden kaçırmaya mecbur kalan Kertenkele zor durumdadır. Öte yandan Zehra'nın neden olduğu kazayı atlatan Melis, Zehra'yı polise şikayet etmeyecektir. Olayı öğrenen Kertenkele, malikaneye gelip Zehra'dan hesap soracakken olaylar beklemediği şekilde gelişir. Zehra'nın uykudayken başkasının ismini sayıkladığını duyan Kertenkele çileden çıkar ve kıskançlık krizine girer. Zehra Melis'i, Kertenkele de Zehra'yı kıskanırken işler iyice karışır... Öte yandan Kertenkele kendine özgü yetenekleriyle Ünsal'ı hapishaneden kaçırmaya çalışır. Ancak olaylar hiç beklenmedik bir durum alır ve Kertenkele hiç tahmin edemeyeceği kötü bir sürprizle karşılaşır.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]