Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Hayat Mucizelere Gebe İnci Karakteri Kimdir Gerçek Adı Damla Colbay

Hayat Mucizelere Gebe İnci Karakteri Kimdir Gerçek Adı,Hayat Mucizelere Gebe dizisi İnci Karakteri gerçek adı ,Hayat Mucizelere Gebe İnci Kim hangi dizilerde oynadı,Hayat Mucizelere Gebe Damla Colbay kimdir,damla Colbay biyografisi nereli kaç yaşında


İnci yirmili yaşlarda, neşeli, cıvıl cıvıl, sorumluluk sahibi, planlı programlı bir genç kızdır. Annesi ve anneannesiyle küçük bir mahallede küçük bir hayat yaşamaktadır. Çocukluğundan itibaren, şen şakrak havai ruhlu annesinin tam tersine bir kişilik geliştirmiş, eğer hayatta planlı programlı olur ise hayatın risklerine maruz kalmayacağına inanmıştır. Boş hayallerle vakit öldürmez. 



Hatta bu yüzden içinde yeşeren yazarlık hevesini bile bastırmıştır. Daha on sekizindeyken karşılaşıp aşık olduğu Engin tarafından terk edilip iki ay boyunca aşk acısı çekmiş; daha sonra karşılaştığı Serhat’ta aradığı güven duygusunu bulmuş ve onunla evlenmeye karar vermiştir. Öğretmenlik ataması çıkana kadar yakın arkadaşı Ebru’nun çalıştığı otelde garsonluk yapmaktadır.





Damla Colbay kimdir hayatı biyografisi:

Ocak 1993 yılında İzmir’de doğdu. Küçük yaştan beri oyuncu olmak isteyen Damla genç yaşta olmasına rağmen başarılı bir oyuncu olmayı başarmıştır. Colbay İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunudur. Oyunculuğa ilk adımını Kara Para Aşk dizisi ile attı ve bu dizide Ömer’in 20 yaşındaki üniversiteli yeğeni Demet Demir rolünü canlandırdı. Genç ve güzel oyuncu tabi İzmirli olması ile birlikte fiziksel özellikleri çok merak edilmektedir sizlerle bunlardan bazılarını paylaşacağız; boyu 170 cm, 55 kilo ağırlığındadır.
Twitter Hesabı: @dambodamlu
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]