Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Yeter Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu Peki Hangi Gün ?

yeter dizisi,yeter dizisi hangi gün oynuyor,yeter ne zaman başlayacak,atv yeter dizisi yayın günü 

atv de yeni başlayacak olan dizisi  'Yeter' ; yayın günü belli oldu .Yeter, 31 Aralık Perşembe günü ekran macerasına başlıyor.

Ekranlara veda eden Analar ve Anneler dizisinin yerini almayı planlayan dizi 'Yeter' dizisi ekranlara reyting yüzünden veda eden diğer diziler arasına mı katılacak yoksa ; ilgi görecek mi bakalım.

dizirehberi.org olarak sizler için Yeter Dizisi Oyuncularını ve Konusu derledik.İşte Ayrıntılar ; 




DİZİNİN YENİ TANITIMI DA İLGİ ODAĞI OLDU

Ses getirecek sahnelerden kesitlerin olduğu, etkileyici senaryosu ve usta oyuncu kadrosuyla dikkat çekecek dizinin yeni tanıtımında da izleyenleri derinden etkileyecek duygusal ve çarpıcı sahneler yer alıyor.

Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği, senaryosunu Vilmer Özçınar ve Nalan Merter Savaş'ın kaleme aldığı YETER'de, Pelin Karahan, Yurdaer Okur başrolleri paylaşıyor. Dizide, Korel Cezayirli, Ayşin Yeşim Çapanoğlu, Fatih Koyunoğlu, Selen Domaç, Tolga Evren ve Osman Albayrak da rol alıyor.


YETER, yakında atv ekranlarına gelecek.
Aile içi şiddete dikkat çeken senaryosuyla öne çıkan dizide, Pelin Karahan ve Yurdaer Okur  başrolde. Korel Cezayirli, Ayşin Yeşim Çapanoğlu ve Selen Domaç’ın rol aldığı yapım, baskı ve şiddetin gölgesinde yaşanan dramı ve bir annenin evladı için verdiği amansız mücadeleyi anlatıyor.

Yeter Dizisi Fragmanları 









‘Esaret mi, Cesaret mi?’


Yapımcılığını Koliba Film’in, yönetmenliğini Tarkan Karlıdağ’ın üstlendiği ‘Yeter’ dizisinin kadrosuna yeni iki oyuncu katıldı! Başrollerini Pelin Karahan, Yurdaer Okur ve Tuğçe Kurşunoğlu paylaştığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın kaleme aldığı yapıma, son olarak Yılanların Öcü dizisinde rol alan Cansu Kurgun ile Kolpaçino filminde rol alan Mustafa Mert Koç dahil oldu.


YETER DİZİSİNİN KONUSU


Çaresiz bir annenin çocuğu için söylediği yalan, girdap gibi çevresindeki herkesi içine çeker. Hayatlar alt üst olurken; karı koca arasında yaşanan psikolojik savaşta, kadın kahramanımızın iki seçeneği vardır: Ya esarete teslim olacak ya da cesaret göstererek çocuklarına ve kendine yeni bir hayat kuracaktır…


Senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın kaleme aldığı “Yeter” dizisi önümüzdeki günlerde yayınlanacak.


Pelin KARAHAN Kimdir?


Vildan Pelin Karahan Güntay (d. 6 Ekim 1984), Türk oyuncu ve sunucu.



Hayatı Biyografisi



Karahan, İlkokulu Arı Koleji’nde okudu. Ortaokulun bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi’nden başarıyla mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme’den mezun oldu. Karahan, okul yıllarında çeşitli faaliyetlere büyük katılım gösterdi. İstanbul’a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak çalışmak için Erberk Ajans’a kaydoldu. Bu ajans aracılığıyla Çağan Irmak ile Demirdöküm reklam filmini çekti. Daha sonra Kavak Yelleri dizisinin seçmelerine katıldı ve Aslı rolüne seçildi. Bu reklamların devamı da geldi. Nestle Kit-Kat, Coca Cola Light, Ülker Royal Golf, Yedigün, Carrefour, Penti, Komili Şampuan, İpana reklam filmlerinde de oynadı.Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Mihrimah Sultan'ı canlandırdı.


TRT Okul'da "Bir Evde" adlı hayvan bakımı programını sundu.

Pelin KARAHAN Hangi Dizilerde Oynadı ?



Televizyon
YılDiziRolNot
2007-2011Kavak YelleriAslı ZeybekTelevizyon dizisi
2012 - 2014Muhteşem YüzyılMihrimah SultanTelevizyon dizisi
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]