Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Diriliş Ertuğrul 50. bölüm 11 Mart Çarşamba TRT 1 Ekranlarında (Tüm Fragmanları İzle)


Diriliş Ertuğrul dizisinin 50. bölüm fragmanında büyük baskın - izle
TRT 1'in izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 50. bölüm fragmanını yayınladı. Çarşamba akşamları ekrana gelen Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde Gümüştekin ile Savaşi Büyüyor. Ertuğrul'un yeni hamlesi ne olacak?


TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul Fragman (50. Bölüm) , Ertuğrul ve Gümüştekin savaşı büyüyor, Dizide neler olacak?


DİRİLİŞ ERTUĞRUL 50. BÖLÜM FRAGMANI DA ERTUĞRUL VE GÜMÜŞTEKİN SAVAŞI BÜYÜYOR

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul yine heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünde Deli Demir'in yası tutuldu. Peki izleyicilerin merakla takip ettiği Diriliş Ertuğrul'un dün akşamki 49. bölümünde neler yaşandı? Noyan'ın salınmasından sonra oba iyice karıştı. Aksakallılarla görüşen Ertuğrul obaya vardığında Noyan'ın idamından vazgeçilip serbest bırakıldığını öğrendi. Bunun üzerine obada büyük hesaplaşma yaşandı. Noyan'ı obadan çıkaran Sadettin Köpek onu Tangut'a teslim etti. Sadettin'in asıl amacı Noyan'ı Tangut'a öldürtmekti fakat bu olmadı. Noyan'ın salınmasını hazmedemeyen Deli Demir ve Sungur takip sonucu Tangut'un izini buldu. Yaşanan büyük mücadele sonucunda Tangut, Deli Demir'i şehit etti. Sungur Tekin ise Deli Demir'in gözleri önünde şehit olmasının ardından Tangut'u öldürdü. Tangut'u öldürdükten sonra üzerini arayan Sungur, obada kaybolan mühürün izine ulaştı. Bu mührü bulan Sungur acilen obaya doğru yola çıktı. Aksakallardan Kayı boyunun geleceği hakkında önemli bir görev alan Ertuğrul obaya geri döndü. Obaya varır varmaz Deli Demir'in ölüm haberini alınca yıkıldı. Ertuğrul abileriyle konuşarak Gümüştekin'in karşısına hesap sormaya çıktı.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 yorum :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]