Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisinde bu hafta yine nefis aksiyon dolu sahneler 11 Mart Cuma

Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisinde bu hafta yine nefis aksiyon dolu sahneler, şaşkınlık yaratacak akıl oyunları ve bol bol gözyaşı döktürecek bir bölüm daha ekrana geliyo.

Herkese ibret olsun ki hainlik yapanlara gereği yapılacak!



Yeni bölüm, kısa özetin hemen ardından Cuma akşamı 20:45'te TRT1'de!

‘Köstebek Leyla’ Mustafa’nın namlusunun ucunda!
Akbar Eyyam’ın emriyle Zozan’ı ve Farah’ı zehirleyerek öldürme görevini memnuniyetle kabul eden Leyla’nın köstebek olduğu ortaya çıktı.  Leyla’nın onları evine davet ettiği akşam Farah’ın içmediği çorbadan içen Zozan’ın tetkikleri, onun çorbadan zehirlendiğini ortaya çıkarttı. Dadının Farah’ın içmediği, kapıdaki köpeğe verdiği ve ölümüne yol açtığı zehirli çorba, Farah’ın, ​Zozan'dan öğrendiği ​‘çorbadan sonra oldu’ itirafını Mustafa’ya söylemesi, Leyla’nın suçunu ortaya çıkartan kanıtı oldu. Ve  bölüm sonunda Filinta Mustafa, eve gelerek silahını Leyla’ya doğrulttu.  Leyla kim olduğunu itiraf edecek mi?
 Ve aşık olduğu kocası Mustafa’yı ikna edebilecek mi? Önümüzdeki hafta göreceğiz.

Paşaların önerileriyle Osmanlı Komisyonu kurulur…                                        
Tanzimat Döneminin mimarları Ziya ve Namık Kemal Paşa’nın isimleri, ​ ​Filinta'nın dün geceki bölümünde yer aldı. Ziya Paşa ve Namık Kemal Paşa'nın Mabeyin katipliği (Padişah’ın Özel Kalem Müdürü) görevine getirilmesini isteyen Sadrazam Rüştü ve Mithat Paşa​'nın bu önerisi Sultan tarafından kabul edildi. Böylece çalkantılı bir döneme imza atan Osmanlı’nın Komisyonunun kuruluşu da dizinin dün geceki bölümüne konu edilmiş oldu.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]