Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Eve Dönüş Kürşat Kimdir Gerçek Adı Tardu Flordun Oynadığı Diziler

Eve Dönüş Kürşat Kimdir Gerçek Adı Tardu Flordun Oynadığı Diziler,Eve Dönüş dizisi Kürşat karakteri kimdir gerçek adı hangi dizi filmde oynadı ,Tardu Flordun kimdir ,Cansel Elçin biyografisi twitter instagram adresi kaç yaşında nereli hayatı

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmayı planlayan yeni dizi Eve Dönüş, ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda ATV ekranlarında boy gösterecek olan Eve Dönüş ilk bölümü ile Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak.


  • Tardu FlordunKürşatKürşat, çocukluğu boyunca çok zengin olmanın hayalini kurmuştur. Üniversitedeyken tanıştığı, varlıklı bir aileden gelen Pınar'ı tavlamayı başarır ve evlenirler. Elif doğduktan sonra, işleri Kürşat yönetmeye başlar. Gösterişi ve zenginliği sever. Bencildir. Kendine çok güvenir. 

Yaşamı
Tardu Flordun, 25 Mayıs 1972’de Ankara’da doğdu.[1][2] Babası ünlü oyuncu Macit Flordun'dur.[2] 1995 yılında Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden 96 puanla en yüksek notla mezun oldu.[1] 1995-1997 yıllarında Ankara Devlet Tiyatroları'nda, 1997-2008 yılları arasında İzmit Şehir Tiyatroları'nda kadrolu oyuncu olarak görev almış, "Hamlet" ve "Roberto Zucco" adlı oyunlarda başrol oynamıştır.[1] Flordun 1998’de Leoparın Kuyruğu adlı sinema filminde Yetkin Dikinciler ve Devrim Nas ile birlikte oynadı. 2000’de başrollerini Berna Laçin ile paylaştığı Evdeki Yabancı adlı diziyle televizyon oyunculuğuna başladı.[1] 2002’de Efsane, Bir Tatlı Huzur ve İki Oda Bir Sinan dizilerinde yer aldı. Camdan Pabuçlar dizisinde de Kahraman karakterini canlandırdı. 2005'te Pınar Altuğ ile başrolü paylaştıkları Davetsiz Misafir dizisinde ünlü ve çapkın pop star Tarcan rolüyle ekrana geldi.[1] Türkiye dışında birçok ülkede de izlenen Binbir Gece adlı dizide Kerem İnceoğlu adlı karakteri canlandırdı.[2] Tek Başımıza adlı dizide Başak Köklükaya ve Ahu Türkpençe ile başrolü paylaştı. 2011'de vizyona giren Türkan Saylan'ın yaşamını konu alan Türkan adlı filmde Saylan'ın oğlu Çağlayan'ı[3] ve Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm filminde Red Kit karakterini canlandırdı.

Tiyatro
Kim Korkar Hain Kurttan? ("George"), Oyun Atölyesi, 2013
Sürmanşet (Engin)
Robinson Crusoe (Robinson Crusoe)
Üç Kuruşluk Opera (Mack the knife)
Roberto Zucco (Roberto Zucco)
Don Juan (Don Juan)
Hamlet (Hamlet)

Sinema
Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm (RedKit)
Türkan (Çağlayan)
O Kadın (Okan)
Sözün Bittiği Yer (Tardu)
Sis ve Gece (Piç Neco)
Leoparın Kuyrugu (Ateş)
Mektup (Tarık Akan gençliği)

Dizi
Son Yaz-Balkanlar 1912
Tek Başımıza (Tuğrul)
Sırat (Kenan Emir Sancaktar)
Mükemmel Çift (Bora Başaran)
Parmaklıklar Ardında (Dr. Metin Utku)
Binbir Gece (Kerem)
Davetsiz Misafir (Tarcan)
Camdan Pabuçlar (Kahraman)
Evdeki Yabancı (Eren)
Efsane (Can)
Aşk Oyunu (Yeni Hayat) (Mert)
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]