Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Eve Dönüş Leyla Kimdir Gerçek Adı Dilşad Çelebi Oynadığı Diziler

Eve Dönüş Leyla Kimdir Gerçek Adı Dilşad Çelebi Oynadığı Diziler,Eve Dönüş dizisi Leyla karakteri kimdir gerçek adı ne hangi dizi filmde oynadı ,Dilşad Çelebi kimdir ,Dilşad Çelebi biyografisi twitter instagram adresi nereli kaç yaşında

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmayı planlayan yeni dizi Eve Dönüş, ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda ATV ekranlarında boy gösterecek olan Eve Dönüş ilk bölümü ile Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak.

Dilşad Çelebi Kimdir Nereli Kaç Yaşında?
Dilşad Çelebi kimdir Anne babası Memur olan Ünlü oyuncu 1984 tarihinde İstanbul’da doğmuştur.Ortaöğretimine başladıktan sonra çoğunlukla dövüş sanatları hakkında eğitimler almıştır.Lise bitiminin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölümünü kazanmış ve mezun olmuştur.

Üniversite okuduğu sırada özellikle müzikle ilgilenmiştir.Basgitar çalmaya başlayan ve bunuda başaran Güzel Oyuncu İstanbul Film Festivali ve benzer organizasyonlar içersinde kendi isteğinle görev almıştır.Bir dönem Çizgi Film yazarlığıda yapmıştır Tekir ve Kuyrukları isimli yaklaşık Seksen bölüm yayınlanan çizgi filmde yazarlık görevinde bulundu.

Bir süre dinlendikten sonra Gaye Sökmen Ajansına katılmıştır ve burada Reklam filmlerinde oynamıştır.Oyunculuğa giriş yaptığı ilk dönemlerde kendini göstermiş üst düzey yapımcılarla çalışmıştır.Bunlar arasında Timur Savcı, Osman Sınav gibi ünlü yapımcılar vardır.
Gönül Çelen isimli dizide rol almış ve bu dizide Bahar karakterini kendisi canlandırmıştır.Ardından Atv’de yayınlanmış olan Seni Bana Yazmışlar isimli dizide başrol oynamıştır.Yalan Dünya isimli dizide ise sadece 21. bölümde konuk olarak rol almış ve Kanal D ekranlarında yayınlanmış İntikam dizisindede oynamıştır.

Yakın zamanda başlayacak olan Eve dönüş dizişinle tekrar ekranlarda göreceğimiz Güzel Oyuncu yine başrolde oynayacak.Dizinin konusu ve diğer oyuncu kadrosu hakkında bilgileri dizi netleştiğinde vereceğiz.Bu dizinin yayın saati hangi kanalda olacağı bütün detaylar kısa süre içersinde yazımızda olacak.

  • Dilşad ÇelebiLeyla (Pınar)İstanbul'un köklü ve zengin ailelerinden birinin kızıdır. Babası Raif Bey öldüğünde, holdingle birlikte bütün mirası Pınar'a kalmıştır. Çok inatçıdır. Kızı Elif'in doğumundan itibaren tüm hayatını ona adamıştır. Zarif, alçakgönüllü ve iyimserdir. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]