Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Hayat Mucizelere Gebe Ne Zaman Başlayacak Hangi Gün Hangi Kanalda

Hayat Mucizelere Gebe Ne Zaman Başlayacak Hangi Gün Hangi Kanalda,Hayat Mucizelere Gebe dizisi ne zaman başlıyor,Hayat Mucizelere Gebe dizisi hangi kanalda ,Hayat Mucizelere Gebe hangi gün oynuyor


Hayat Mucizelere Gebe ekranlara gelmeye hazırlanıyor


Hayat Mucizelere Gebe dizisi izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor. Kanal D'nin yeni dizisi Hayat Mucizelere Gebe'nin ekranlara yeni bir soluk getireceği düşünülüyor.



Hayat Mucizelere Gebe dizisi izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor. Kanal D'nin yeni dizisi Hayat Mucizelere Gebe ekranlara iddialı geliyor. İşte Hayat Mucizelere Gebe'den detaylar..
Yapımını Medyapım, yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği, yönetmenliğini Kerem Altuğ’un yaptığı "Hayat Mucizelere Gebe"nin senaryosunu Meryem Gür kaleme alıyor.
Tek arzusu öğretmenlik atamasını alıp mesleğe başlamak ve sevdiği adamla evlenmek olan İnci’nin tıbbı bir kaza sonucu hayatının bir anda altüst olmasını konu olan dizinin genel hikayesi şöyle;
İnci, rutin bir muayene için gittiği jinekolog tarafından yanlışlıkla yapılan suni döllemeyle hamile kalır. Üstelik zerk edilen numuneler, çalıştığı otelin sahibi Engin Akarcalı’ya aittir ve kanser tedavisi görmüş genç adamın baba olabilmek için bu son şansıdır. Bu olay İnci için olduğu kadar annesi Süheyla, anneannesi Esma, evlenmek üzere olduğu komiser Serhat için de şok edicidir. İnci, zamanla hayatın mucizelere gebe olduğunu ve onun gücüne karşı koyamayacağını anlayacak, kendisi ve bebek için en doğru kararı vermeye çabalayıp duracaktır.
Güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan dolu hikayesiyle, izleyicilerin yeni ekran gözdesi olmaya aday "Hayat Mucizelere Gebe" çok yakında Kanal D’de.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]