Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Kiraz Mevsimi Neden Bitti - Kiraz Mevsimi Neden Final Yaptı

Kiraz Mevsimi Neden Bitti - Kiraz Mevsimi Neden Final Yaptı,Kiraz Mevsimi niye yok,Kiraz Mevsimi neden yayınlanmıyor bitti mi devam edecek mi Kiraz Mevsimi final mi yaptı final tarihi ne zaman

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun başrollerini paylaştığı Kiraz Mevsimi dizisi final yaparak ekrana veda ediyor. Kiraz Mevsimi 5 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak final bölümü ile ekran macerasını sonlandıracak.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği ve geçtiğimiz yıl ilgiyle izlenen gençlik dizisi Kiraz Mevsimi, yeni sezonunda eski reytinglerinden uzak bir görüntü çizdiği için kanal yönetimi tarafından yayından kaldırılma kararı alındı. Kiraz Mevsimi, Aralık ayında 60. bölümüyle 5 Aralık Cumartesi akşamı final yaparak ekran macerasını sonlandıracak. 

Kiraz Mevsimi son bölümde neler yaşanmıştı?
Bülent’in Meral’e evlilik teklifi ortalığı karıştırmış; annelerle beraber Ayaz da evden gitmiştir. Öykü bir yandan şirketi kurtarmaya çalışırken bir yandan da Ayaz’a kendini affettirmeye çalışır. Ama Ayaz bu kez o kadar da kolay yumuşayacak gibi değildir. Bu durum Öykü’nün Ayaz’dan şüphelenmesine sebep olur. 
Naz ve Mete ilişkisi gizli kapaklı sürmeye devam ederken Şeyma beyaz atlı prensini aramaya devam eder. Ama aklı hala Mete’dedir. İlker ve Emre ise bu kez meşhur olma hayalleri peşine düşmüşlerdir. Ayaz’ın Öykü’den sakladığı sırlar çiftimizin evliliğinde ciddi problemlere neden olur. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]